Materiaalit

Sinun näköisesi koti

Portsan Bagerin ennakkovaraajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kotisi pintamateriaaleihin.
Olemme luoneet monipuolisen valikoiman tulevaa asukasta ajatellen. Materiaalivaihtoehdot ovat sisustusuunnittelijan käsialaa ja toivomme, että näistä löydät mieleisesi. Oletko rohkea ja valitset tummaa ja tulista, vai kenties haluat tuoda vanhan tunnelman kotiisi valitsemalla perinteisempää tyyliä, sinä päätät, me rakennamme.

Jotta valinta olisi sinulle mahdollisimman helppo, loimme asunnoista neutraalin pohjan ja ajattoman tyylin, johon voit suunnitella seinänväreistä keittiön kalusteisiin ja kylpyhuoneita myöden, ihan itse. Uuden Kotisi tulee näyttää ja tuntua juuri Sinun näköiseltäsi, joten lähdimme liikkeelle siitä, että tämä Koti rakennetaan juuri sinulle, jossa tulet viihtymään pitkään ja pääset nauttimaan Kotisi jokaisesta yksityiskohdasta.

Sinä päätät, me toteutamme. Ennakkovaraajan etuna, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin.

Olohuone

Olohuone sijoittuu kätevästi kompaktiin tupakeittiöön yhdessä keittiön kanssa.
Molemmille on oma paikkansa ja se toimii yhdessä erinomaisesti.
Tila on avara ja huonekorkeus huoneistosta riippuen kipuaa peräti 2,9m liki 3,6 metriin, joten ilmavuutta ja avaruutta ei ainakaan asunnosta puutu.
Asunnoissa on kaksi isoa ruutuikkunaa, joka takaa sen, että Kotisi on valoisa. Lattia on laminaattia tai vaihtoehtoisesti parkettia, seinät maalattu.

(Ennakkovaraajan etuna voit valita mieleisesi lattian monipuolisesta valikoimastamme).

Keittiö

Asuntojen pohjaratkaisut tuvan osalta hieman poikkeavat toisistaan. Keittiö sijoittuu joissakin asunnoissa tuvan päätyseinälle tai vaihtoehtoisesti sivulle portaiden vierustaan.
Keittiön kaapistot on laadukkaita maalattuja MFD-levystä valmistettuja, värisävyt vaihtelevat asunnosta riippuen. Vaihtoehtoina on työtasoksi valittu laminaatti tai kvartsi, välitila kaakelia, laminaattia tai kvartsia. Kaikki keittiön kodinkoneet on integroitu Siemensin tai vastaavan kodinkonevalmistajan tuotteita. Allas on altaliimattu musta tai valkoinen Blankon komposiitti allas ja hanan voit valita Tapwellin valituista mallistoista ja erikoisväreistä. Keittiön valaistus on ennakkoon suunniteltu. Kattoon on sijoitettu upotetut led-valaisimet ja keittiön kaapistoissa lednauha


(Ennakkovaraajan etuna, voit valita monipuolisista keittiövaihtoehdoista mieleisesi mallin väriä ja vetimiä myöden. Onko se perinteinen keittiö vai kenties jotakin uutta ja erilaista tai muuta juuri sinun tarpeisiisi sopivaa keittiötä, sinä päätät. Uskomme, että valikoimasta varmasti löytyy juuri sinulle se mieleinen vaihtoehto).

Makuuhuone

Makuuhuoneessa huonekorkeus on ullakon osalta korkeimmasta kohtaa peräti 2.6m, joka on pyritty jo rakentamisvaiheessa huomiomaan siten, että siitä saadaan mahdollisimman korkea rakenteet huomioon ottaen. Tilantuntua ja avaruutta on saatu hyvin muutoksilla aikaan.
Makuuhuoneen lattia on vaihtoehtoisesti joko laminaattia tai parkettia. Portaikko on puuta ja kaiteet lasia. Portaikon värit vaihtelevat huoneistoittain ja ovat keittiön ja kaapistojen sävyyn tai maalattu perinteisellä valkoisella sävyllä tuoden neutraalin ja ajattoman tyylin. Lisäkaapistoja voit tarpeesi mukaan lisätä jälkikäteenkin pienten ikkunoiden alle. Makuuhuoneessa on myös huomioitu valon lähteen kattorasialla sekä upotetuilla led-valaisimilla.

(Ennakkovaraajan etuna, voit valita monipuolisesta valikoimastamme makuuhuoneen lattian sekä korkeat vaatekaapistot).

Kylpyhuone

Kylpyhuone on kompaktin kokoinen ja kaikki tarpeelliset toiminnot on pyritty huomioimaan hyvin jo suunnitteluvaiheessa. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on varattu oma paikkansa ja allaslaatikosto on leveytensä ansiosta tilava. Suihku lasiseinineen on heti altaan vieressä ja allaslaatikoston yläpuolella valopeili. Suihkun hana ja altaan hana on valittu Tapwellin tai vastaavan mallistosta. Jokaisessa kylpyhuoneessa on vesikiertoinen lattialämmitys.

(Ennakkovaraajan etuna pääset vaikuttamaan kylpyhuoneesi pintamateriaaleihin. Monipuolisesta laattavalikoimasta on valittavissa kauniita neutraaleita värisävyjä ja malleja).

Eteinen

Eteisen portaikko on puuta, joko väriltään tumma tai valkoinen, joka on jatkumoa huoneiston muusta värimaailmasta. Eteisessä vaatekaapistot ja tekninen tila. Eteisestä johtaa myös portaat yläkertaan, jonka värilinja jatkuu samanlaisena. Värilinja on yhtenäinen ja harmoninen

(Ennakkovaraajan etuna sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kaapistojen väreihin ja portaiden sävyyn).
Olemme suunnitelleet pintamateriaalit helpottaakseen sinun Kotisi sisustamista.

Muuta huomioitavaa: Mallisto on juuri sinua varten suunnittelijamme valitsema ja jokainen ennakkovaraaja saa 1,5tunnin suunnittelukonsultaation, jossa pääset tutustumaan mallistoon ja suunnittelemaan oman unelma kotisi. Rakenteellisia muutostöitä ei ole rakennusaikataulun vuoksi mahdollista tehdä. Tilaukset tulee tehdä viimeistään 15.1.2021 (materiaalien hinnat ja mallisto nähtävillä kiinteistönvälittäjältä).