Asunnot

Portsan Bagerissa on kunnioitettu historiaa ja sen tuntee jo astuessa piha-alueelle

Miljöö ja talon julkisivu tunnelmalisine ruutuikkunoineen huokuu vanhan ajan tyyliä, mutta muutoin taloyhtiö on tuotu nykypäivään.

Talon lämmitysmuodoksi on valittu maalämpö ja taloyhtiön piha-alueelle on rakennettu toivottuja autopaikkoja, jotka on varustettu sähköautojen latauspistokkeilla. 

Monen haaveena on vanhanajan pihasauna, joka päädyttiin toteuttamaan terasseineen taloyhtiön piha-alueella olevaan tiilirakennukseen.

Jätepisteelle on rakennettu omat tilat autopaikkojen vierustaan, joten nekin pysyvät nätisti piilossa omassa katoksessa.

Asunnot ovat sisältä modernisoitu, mutta vanhaa kunnioittaen. Tyypilliset sisääntulon portaat ovat vanhan tyylin mukaiset ja tunnelma on juuri sellainen, kun kuuluukin. Tuvan puolella on eteisen ja keittiön seinä korvattu lasiseinällä, jonka ansiosta luonnonvalo pääsee vaeltamaan kaikkialle.

Eteisessä on kaapistot ulkovaatteille ja portaiden ja seinän vierustaan voi oman tarpeen mukaan lisätä kaapistoja. 

Tuvassa on tilaa keittiölle ja olohuoneelle ja yläkerrassa sijaitsee tilava makuuhuone sekä kylpyhuone pyykinpesutiloineen.

Huoneistot poikkeavat koon, huonekorkeuden sekä pohjan osalta hieman toisistaan, joten jokainen asunto on uniikki.

"Nauti elämästä tunnelmallisesti ja laadukkaasti"

Portsan Bageri Sauna

Huoneistot sijoittuvat kahteen tasoon ja jokaisen huoneiston alapuolella kellaritila. 2h, tk, kph

Puutalon tyyli

Tyyliltään Arvinkatu 6 C edustaa uusrenessanssityylin puutaloa.

Tyyliin kuului mm. kolmikerroksisen renessanssipalatsin jäljittelyä jakamalla seinäpinta kolmeen erilaiseen vyöhykkeeseen. Talon kivijalka ja sitä vasten oleva vesilauta ja jalkapaneeli muodostavat alimman vyöhykkeen.
Seuraava ikkunoiden alareunaan ulottuva vyöhyke eli rintapaneeli on tehty pystylaudoista ja varsinainen seinäpinta on vaakalaudoitettu ja se ulottuu ylhäällä klassista palkistoa kuvaavaan vaakalistaan.
Tämän yläpuolisessa friisissä on pystypaneeli.
Vaakasuunnassa seinäpintaa rytmittävät pelipilasterit ja ikkunoiden kehyksissä vuorottelevat kolmiopääteiset aedikula-ikkunat ja tavallisella vaakapalkistolla varustetut kehykset.

Harvinaisen kaunis ja tunnelmallinen